#Corbacho5G
No exagerem si diem que el so ambient de l'espectacle #CORBACHO5G, des del principi fins al final, van ser les riallades. Quan els presents no esclataven a riure amb els acudits i les crítiques mordaces del còmic, eren els aplaudiments espontanis els que omplien la sala, gairebé plena.

L'espectacle consistia en una tableta gegant sobre l'escenari i el ritme ràpid del seu discurs enginyós. Durant més d’una hora i mitja Corbacho va fer parodia de les xarxes socials i de les noves tecnologies, de com el telèfon mòbil, les càmeres integrades, Facebook i Twitter han modificat el comportament humà i com, des d'una certa perspectiva, podem semblar veritables beneits. Va fer un repàs per les xarxes més inversemblants, com la xarxa social Doggy Talky, dedicada als gossos, per saber on surten a passejar els gossos dels teus veïns i fins i tot, quedar amb algun d'ells perquè facin "coses d'animals". O l'Ipoo, una xarxa social per quan estàs al lavabo, que disposa d'un mapa i et mostra en els diferents llocs on has fet caca.

Tot això, a més a més, adaptat al context: mapes de Castellar, referències a la cocteleria Boston i recordant als nostres veïns: "Hi ha més marques de Gintònics que tontos a Sentmenat". Després de les rialles va afegir: "Quan vaig fer l'acudit a l'inrevés, a Sentmenat, els d'allà van riure més". Corbacho no va deixar canya dreta: eufemismes i paraules amb molta sàtira a Montoro, Ana Botella, la Duquesa de Alba, el Rei, el Papa i fins i tot, crítiques a ell mateix. Va llegir algun dels missatges que li enviaven: "José Corbacho, cuánto oxígeno desperdiciado" o "Per què Corbacho porta ulleres de violador? No li queden bé". I tot això amb un ritme molt dinàmic, interactuant amb el públic, baixant diverses vegades de l'escenari i mostrant a la tableta gegant les fotos i els tuïts que els espectadors s'anaven fent durant l'espectacle. Va acomplir totes les peticions dels assistents: dues noies li van demanar un petó i l'humorista va baixar i els hi va encastar dos petons a la boca, altres dos joves van demanar un selfie i van acabar ballant el "Gangnam style" amb ell a l'escenari.

Un dels moments àlgids però, va ser quan l'humorista va explicar l'aplicació iCuenca, una app que mostra una brúixola que indica on està Cuenca "per si una nit et fa gràcia posar a la parella mirant cap allà". I és que el to "eròtic" va estar present durant tot el show.

Corbacho va acabar la funció cantant i ballant amb tot el públic i felicitant a tots els Joseps, Josefes, pares "i mares! perquè sense elles no estaríem aquí".

Article de Cristina Domene a L'Actual de Castellar.

#CORBACHO5G en:
@JoseCorbacho | @ElTerratTeatro | Facebook | Pinterest

En: Corbacho 5G 
Tags: castellar del vallés corbacho 5g cristina domene jose corbacho 
Viernes, 21 de marzo de 2014 • 10:24h.