'Divendres'
El dia que tothom esperava ja ha arribat. És divendres a DIVENDRES, i per tant és el moment de la tertúlia de "La Riera". Posem internet al servei de la nostra taula, per contrastar les teories i les opinions de la nostra comunitat de tertulians virtuals amb uns il·lustres col·laboradors en format físic: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez. Estigueu atents al Facebook del programa, perquè, des de bon matí, començarem el joc demanant-vos la vostra col·laboració!

Quan acabi la tertúlia de "La Riera" descobrirem  la història oculta de les protagonistes del nou llibre de la periodista Cristina Morató, "Reinas malditas": l’emperadriu Sissí, Maria Antonieta o la tsarina Alexandra. A més a més, trobem paral·lelismes entre aquestes històries i algunes reines i princeses actuals: què tenen en comú la princesa Letícia amb l’emperadriu Sissí? Ho descobrirem aquesta tarda amb l’autora del llibre, Cristina Morató, i la nostra col·laboradora Carolina Ferre.

Abans de marxar de cap de setmana, parlarem amb el nostre expert en bones maneres, Marc Giró, per afrontar un tema delicat: com podem portar amb estil les crisis existencials quan complim certa quantitat elevada d’anys.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre cristina morató marc giró 
Viernes, 4 de abril de 2014 • 00:37h.