Xavier Sala i MartínAquest dijous, el professor i catedràtic d’economia Xavier Sala i Martín torna al plató de DIVENDRES amb una nova classe d’economia. Després de conèixer la taxa Tobin i la influència demogràfica dels canvis històrics en el món de l’economia, el professor ens explicarà nous aspectes econòmics i socials altament rellevants per entendre la situació actual de les nostres butxaques.

També parlarem de negocis d’èxit, la secció de Pau Garcia-Milà i Núria Coll que creix exponencialment, gràcies al gran interès que ha originat entre els emprenedors, que ens envien les seves propostes de models de negoci de nova creació que funcionen, i que nosaltres mostrem en directe cada setmana.

Abans de marxar de Calaf, sabrem què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat. A més a més, el meteoròleg Dani Ramírez ens descobrirà al costat d’Espartac Peran rutes a través de l’Alta Anoia.
I el periodista Antoni Bassas segueix nodrint de bon periodisme el nostre programa amb la seva secció, "La setmana del Bassas", que cada dijous ens ofereix una panoràmica de l’actualitat de la setmana sota el seu punt de vista únic.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dani ramírez espartac peran pau garcia-milà 
Jueves, 15 de mayo de 2014 • 00:14h.