Xavier SolàAquesta setmana seguim les aventures de l’Espartac i el nostre equip d’exteriors a La Cellera de Ter. Des dels anys seixanta, La Cellera s’ha caracteritzat per la gran quantitat de grups musicals i veïns vinculats amb la música. Tant és així, que fins i tot la població és coneguda com "la petita Liverpool". A més, de l’1 al 5 de juliol s’hi celebra el Festival FADE (art digital i música electrònica). Coincidint amb el festival, aquest dimarts farem un volt pel món musical de la Cellera amb el periodista de Catalunya Ràdio Xavier Solà ("La nit dels ignorants") i dos músics de la població.

A plató ens visita el doctor Ricardo Cánovas, que acaba de publicar un llibre amb el títol "El gimnàs no és salut". Aquest és el titular impactant que defineix la filosofia del doctor Ricardo Cánovas, un català que triomfa als Estats Units amb el seu mètode revolucionari '5.2' per estar en forma. Assegura que fer més de 20 minuts d’exercici intens a la setmana és perjudicial per a la salut. En parlarem amb ell i amb la Núria Coll.

Com sempre, l’actualitat és la protagonista de la tertúlia, amb la col·laboració dels periodistes Marina Llansana, Antonio Franco, Salvador Cardús, Pere Mas, Tian Riba i la participació especial d’Anton Costas, nou president del Cercle d’Economia.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: anton costas marina llansana núria coll ricardo cánovas xavier solà 
Martes, 1 de julio de 2014 • 11:25h.