'Divendres'
Tothom té la seva manera de fer-les, però només algunes poden arribar a considerar-se excel·lents. Parlem de l’art de fer patates braves, i de les diferents receptes que hi ha per cuinar-les. Però, quina és la recepta original? Aquest dimarts, parlem de com fer les millors patates braves aquest estiu amb Josep Parés, del xiringuito de la Maria de Roda de Berà, al costat del cuiner Pep Nogué, la doctora Folch que ens informarà del seu valor nutritiu i la Núria Coll.

I un cop estiguin fregides, convidarem a tastar-les a... Luís del Olmo! Espartac mantindrà una petita entrevista amb el periodista, per parlar del museu de la ràdio de Roda de Berà, que conté una col·lecció privada d’aparells de ràdio, peces que el mateix Luís del Olmo ha cedit a l'Ajuntament per a la creació d'aquest museu, i que coneixerem més a fons el proper dijous.

A plató, l’actualitat parlarà a través de les opinions dels nostres tertulians, al voltant de la taula que modera cada tarda Xavi Coral. Aquest dimarts, amb la participació de Marina Llansana, Antonio Franco, Vicent Sanchís, Miquel Samper, Pere Mas i Tian Riba.

Abans d’acomiadar-nos, ens endinsarem al secret de les cançons amb el periodista musical Pep Blay, que ens explica anècdotes i curiositats sobre els artistes que aquests dies visiten Catalunya.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran luis del olmo núria coll pep nogué tian riba xavi coral 
Martes, 8 de julio de 2014 • 00:12h.