A partir de dilluns 21 de juliol, Tv3 omple la sobretaula de les tardes d'estiu (16:35h.) amb doble capítol de PLATS BRUTS. És el tercer estiu consecutiu que la cadena recupera els embolics del David i el Lopes en el seu apartament de l'Eixample barcelonina.

PLATS BRUTS gira al voltant de la vida de dos personatges amb estils de vida totalment diferents, però amb un denominador comú: el pis on viuen. En Lopes (Jordi Sánchez) és un locutor de ràdio, té 34 anys, és apàtic, pessimista, hipocondríac i fill de pare solter. El seu company, en David (Joel Joan), pertany a l'alta burgesia barcelonina, estudia per a actor a l'Institut del Teatre i sembla el cul d'en Jaumet. Al voltant d'ells hi ha tota una sèrie de personatges del seu entorn laboral o personal, com l'Emma (Mònica Glaenzel), la veïna "hippy" que viu en una caseta de fusta al celobert; la Carbonell (Anna M. Barbany), l'assistenta d'en David, dedicada a cuidar-lo, tot i que ell s'ha independitzat de la família; en Ramon (X. Villanueva), un tècnic de so poc assenyat; la Mercedes (Montse Pérez), directora malcarada de la ràdio on treballa en Lopes i, finalment, en Pol (Pau Durà), un homosexual que treballa de cambrer i que estudia teatre amb en David.

La primera temporada d'aquesta sitcom es va estrenar a Tv3 el 19 d'abril de 1999 i va ser la primera d'aquest gènere realitzada per EL TERRAT conjuntament amb la companyia Kràmpak. La va dirigir l'Oriol Grau i va ser la primera a Espanya amb presència de públic en directe. Va guanyar el premi Ondas 2002 a la millor sèrie que, finalment, va comptar amb 73 capítols.
En: Plats bruts Tv3 
Tags: joel joan jordi sanchez plats bruts sitcom 
Lunes, 14 de julio de 2014 • 12:14h.