Toni Soler
Aquest dimecres, 10 de setembre, la tertúlia d’actualitat girarà entorn als preparatius de la Diada. Xavi Coral modera la taula on farem la prèvia d’aquest dia tan assenyalat tant a nivell polític com social, amb Marina Llansana, Antonio Franco, Sílvia Soler, Pere Mas i Xavier Sardà.

També ens visita Toni Soler, comissari del Tricentenari a Barcelona. Amb ell parlarem de la seva feina al capdavant dels actes de commemoració del Tricentenari i de com veu ell la situació política i social a poques hores de la Diada i de la manifestació.

Aquest és el nostre últim dia amb l’Espartac a Garraf, així doncs, aprofitarem per conèixer millor alguns indrets que no us podeu perdre si visiteu aquesta localitat, com els seus quatre ports. La costa del municipi de Sitges compta amb Port Ginesta, el Port de Vallcarca, el de Garraf i el d’Aiguadolç. Expliquem les activitats que s’hi poden fer a cadascun d’ells i descobrim el món de la vela lleugera i les embarcacions més típiques. Ens hi ajudaran Marta Carreras... i Tomàs Molina, en la seva poc coneguda faceta d’aficionat a la vela.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran marina llansana pere mas toni soler xavi coral xavier sardà 
Miércoles, 10 de septiembre de 2014 • 00:07h.