Jose María CarrascalVuitanta anys són gairebé un segle, i el periodista José María Carrascal arriba a aquesta etapa de la seva vida amb moltes coses per dir. La perspectiva de fer 80 anys i tota l’experiència d’una vida entregada al periodisme han quedat plasmades en un llibre, "El mundo visto a los ochenta años". Carrascal hi parla de política, d’art, de ciències, de terrorisme, de corrupció... I aquest dimarts tindrem el privilegi de conèixer en primera persona les seves idees plasmades en les pàgines d’aquest llibre, durant l’entrevista que li farà Xavi Coral al nostre plató.

Les connexions amb l’exterior ens deixaran amb el bon gust de la cuina del xef Pep Nogué, que al costat d’Espartac Peran ens explica en directe des de Pals com podem cuinar un bon arròs. A la població s’hi cultiva arròs des de fa cinc segles i cada any s’hi celebra la campanya gastronòmica "Pals i la cuina de l’arròs". Sabrem quin tipus d’arròs és més adequat per a cada tipus de plat.

L’actualitat, protagonista de la tertúlia, amb la participació del periodista i escriptor Vicenç Villatoro, que acaba de publicar la novel·la "Un home que se'n va", i la col.laboració dels tertulians Salvador Cardús, Dolors Genovès i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: dolors genovès josé maría carrascal pep nogué salvador cardús tian riba vicenç villatoro 
Martes, 23 de septiembre de 2014 • 00:16h.