Ferran RequejoSeguim parlant i debatent sobre l’actualitat en la situació política i econòmica global, i d’aquells aspectes que afecten els catalans de manera especial a DIVENDRES. Aquest dijous tindrem el gust d’assistir a una altra classe magistral del catedràtic de Ciència Política de la UPF Ferran Requejo, per analitzar la situació política a Catalunya amb vistes al 9N.

També ens visita el periodista Antoni Bassas, amb el seu resum de l’actualitat dels últims dies. "La setmana del Bassas" parlarà de la Llei de Consultes i d’unes declaracions recents de l’entrenador del Barça, Luis Enrique, on diu que "és la seva dona qui el posa al seu lloc quan arriba a casa".

Amb el jove empresari Pau Garcia-Milà coneixerem nous models de negoci que han nascut a Catalunya i que són referent d’èxit. Parlarem de la reobertura del Cinema Texas de Gràcia i d’un fuet potencialment probiòtic baix en sal i greix fet a base de femta de nadons, recentment guanyador del guardó Ignobel.

Aprofitant el nostre últim dia a Pals, farem un recorregut en clau turística per descobrir què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat. Fem una passejada en directe pel nucli medieval de la població en companyia de l’historiador Agustí Alcoberro.

I abans de marxar, parlem amb Albert Om, que torna a Tv3 amb "El convidat". Ens presentarà algunes de les claus de la nova temporada, que s’estrena a Tv3 diumenge.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí alcoberro albert om antoni bassas ferran requejo 
Jueves, 25 de septiembre de 2014 • 10:27h.