Laia Sanz
La motorista catalana Laia Sanz ha acabat el Ral·li Dakar 2015 en una històrica novena posició absoluta. Mai abans una dona havia arribat tan lluny sobre dues rodes en la història del ral·li més dur del món des de l’any 1981, moment en què la pilot francesa Christine Martin va acabar desena. Avui ens visita aquesta campiona, que ens explicarà la seva aventura al París-Dakar en primera persona, amb Lluís Canut, Xavi Coral i Tian Riba.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Bell-lloc d’Urgell, viatjarem en el temps a través d’un recorregut pels grans èxits de La Salseta del Poble Sec. El Salvador Escribà, cantant de la Salseta, és de Bell-lloc i amb ell i tota la banda repassarem alguns dels èxits més sonats dels seus més de 35 anys d’història.

I tornant un altre cop a plató, comentarem tota l’actualitat del dia amb Xavi Coral i els tertulians del dimecres Manuel Cuyàs, Manel Manchón, Vicent Sanchis i Pere Mas. A més a més, hi comptarem amb la col·laboració de la Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, per conèixer tots els detalls de la Gala dels Premis Gaudí d’aquest diumenge.

Abans de marxar, seguirem la taula d’exercicis de l’entrenador personal Jordi Pallarès, en aquesta ocasió enfocada a prevenir i eliminar dolors molt comuns. Aquesta setmana, ens parla de mal d’espatlla.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran la salseta del poble sec laia sanz lluís canut xavi coral 
Miércoles, 28 de enero de 2015 • 00:09h.