Xavi Coral
Aquest dimecres a DIVENDRES l’actualitat protagonitza la tertúlia amb Xavi Coral i els seus tertulians, Tian Riba, Pere Mas, Marina Llansana, Vicent Sanchís i la col·laboració de l’expresident del Parlament Joan Rigol.

També parlarem d’un tema que afecta milions d’homes i dones: la pèrdua de cabells. La calvície podria tenir una solució definitiva, segons científics nord-americans que han fet un descobriment que podria acabar amb la preocupació de milions d’homes i dones per la caiguda del cabell. Però en què consisteix exactament? Quan podria ser al carrer aquest descobriment? En parlem amb el dermatòleg Ramon Grimalt.

A més a més, connectarem en directe amb Espartac Peran des de Sant Esteve Sesrovires, seu de la fàbrica Chupa-Chups. Coneixerem algunes curiositats de la història de la marca: com es va inventar aquest caramel amb pal, quant costava, com era l’embolcall, quins sabors triomfen mes o el logo dissenyat per Salvador Dalí. I des de Sant Esteve Sesrovires també farem un recorregut pel món de les antiguitats, amb els objectes i mobles antics de l’antiquari Antonio López.

Abans de marxar aprendrem una nova taula d’exercicis del nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, que cada setmana ens descobreix exercicis molt senzills per prevenir i eliminar dolors molt comuns.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jordi pallarès ramon grimalt xavi coral 
Miércoles, 4 de febrero de 2015 • 00:12h.