Albert Om
Aquets divendres a la tertúlia de "La Riera" parlarem de l’evolució de la relació entre la Lídia i l’Omar... és conscient la Lídia que l’està ofegant? Creieu que l’Omar li té por? També parlarem de l’Oleguer, la Sònia ja sap que l’ha enredat, què farà a partir d’ara? Col·laborarà amb la Judit o demanarà explicacions a la seva parella? I no ens oblidem de la Carme i el Balló, aquesta setmana ella ha traspassat el límit i ha encarregat apallissar el seu germà... han arribat a un punt de no retorn? Què passarà a partir d’ara? Amb Espartac Peran i la col·laboració de tots els seguidors de la tertúlia a les xarxes socials i els nostres tertulians, l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

També ens visita Albert Om, que tanca una etapa amb "El convidat". Diumenge passat, Albert Om va fer l’última entrevista del seu programa, al qual ha decidit posar-hi fi definitivament. Amb ell farem balanç de les cinc temporades en què ens ha descobert una mica millor com són alguns dels personatges més populars de Catalunya.

I no faltarà una nova "Cita amb la Terribas". Com cada setmana, la Mònica Terribas repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

Marxarem de cap de setmana amb els "Petonets de xocolata" de la cantant Lucrecia i la il·lustradora Pilarín Bayés, que publiquen un llibre disc per omplir el dia a dia de moments dolços.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: albert om espartac peran lucrecia pilarín bayés xavi coral 
Viernes, 6 de febrero de 2015 • 00:03h.