Antoni Bassas
Aquest dijous parlem de la reforma de la llei electoral catalana durant la tertúlia d’actualitat, amb el catedràtic de Ciència Política de la UAB Joan Botella, que està participant en la seva elaboració. Amb Xavi Coral i Tian Riba.

Dijous és també el dia de la secció d’Antoni Bassas, "La setmana del Bassas". Descobrim la visió personal d’Antoni Bassas sobre els fets d’actualitat que més li han cridat l’atenció al llarg dels últims dies: el paper de la premsa comarcal i de proximitat, els límits de la llibertat d’expressió i reflexions al voltant de diferents casos de corrupció política són alguns dels temes d’aquesta setmana.

Sabrem què no ens podem perdre quan visitem Rupit i Pruit i descobrim rutes pel Collsacabra amb Dani Ramírez. A més a més, des de Rupit i Pruit, l’astròloga Imma del Destí ens porta la previsió dels signes del zodíac per al mes de març.

I amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la Marta Carreras seguim descobrint més negocis d’èxit i bones idees "made in Catalunya". Us portem totes les novetats d’emprenedors catalans que participen aquest any en el Mobile World Congress.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe