Mònica Terribas
Torna la tertúlia interactiva de "La Riera" a DIVENDRES! Parlarem de l’estratègia de la Cristina: aconseguirà fer dubtar la Maribel? Tindrà conseqüències per al Sergi? També parlarem del Lluís. S’ha bloquejat a la roda de reconeixement, continua sense aixecar el cap... Qui el pot ajudar a remuntar? Ho aconseguirà sense anar-se’n de Sant Climent o haurà d’acabar fugint? Qui sembla que no pot caure més avall és la Lídia, que ha muntat un numeret al bar del Nando. Creieu que té sortida? Què necessita per refer-se del desengany de l’Omar? En parlarem amb Espartac Peran i els seus tertulians: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernàndez.

També tindrem una cita amb la Terribas. Com cada setmana, la Mònica Terribas repassarà l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I com cada divendres, assistirem a una nova classe d’elegància i bones maneres amb l’expert en bona educació Marc Giró. En aquesta ocasió, en Marc ens donarà consells per tractar el nostre sogre amb elegància.

A més a més escalfem motors de cara al clàssic Barça-Madrid de diumenge. Analitzem en quines condicions arriben els dos equips al partit, amb Marta Carreras, Pere Sánchez, Lluís Canut, Francesco Canale i Bernat Soler.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat soler espartac peran francesco canale marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 20 de marzo de 2015 • 00:09h.