'Divendres'
El programa DIVENDRES torna el dimarts dia 7 d’abril després de les vacances de Setmana Santa amb un programa amb connexions en directe amb Espartac Peran des de Sant Andreu de Llavaneres. Descobrirem com parlen a Sant Andreu de Llavaneres amb el Màrius Serra, i coneixerem la previsió que ens deparen els astres per a aquest mes d’abril amb l’horòscop de l’Imma del Destí.

A plató, entrevistem el guionista i escriptor Albert Espinosa, creador de la sèrie "Polseres vermelles", que tot just acaba de publicar una nova novel·la que promet convertir-se en un dels grans èxits de Sant Jordi: "El món blau. Estima el teu caos".

A més a més, encetem el concurs literari "Catalunya s’estima". Volem descobrir quin dels nostres espectadors és capaç de fer la declaració d’amor més sentida i original. Per participar en el concurs, caldrà enviar un missatge d'amor a través del nostre web. Coneixerem el guanyador durant la Diada de Sant Jordi, que s’emportarà un cap de setmana per a dues persones en un allotjament rural de Catalunya.

I l’actualitat protagonitzarà la tertúlia amb Manel Cuyàs, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem el dimarts 7 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa espartac peran imma del destí màrius serra xavi coral 
Domingo, 29 de marzo de 2015 • 19:38h.