'Divendres'
Seguim aquesta setmana les connexions en directe amb Espartac Peran des de Sant Andreu de Llavaneres. Aquest dimarts l’Espartac ens espera al costat de la xef Carme Ruscalleda i la doctora Montse Folch per cuinar i conèixer les propietats nutritives del pèsol garrofer de Llavaneres, una varietat de gran qualitat que trobem en aquesta zona de Catalunya.

Fins ara coneixíem simuladors per a pilots d’avions o de cotxes. A plató coneixerem com funciona el millor simulador d’Europa per a la formació de metges i personal sanitari. A Igualada en tenen un de revolucionari i únic a Europa, el "4D health". Farem en directe una d’aquestes espectaculars simulacions i veurem com aprenen a treballar en situacions extremes.

A més a més, seguim amb la taula d’exercicis de Jordi Pallarès després de les vacances, amb l’objectiu d’estar en forma i evitar molèsties musculars. Parlarem de com reduir dolors al diafragma causats per situacions d’estrès i nervis.

Com cada dia, el programa començarà amb l’anàlisi de l’actualitat a la tertúlia del dimecres amb Tian Riba, Pere Mas, Marina Llansana i altres col·laboradors.

T'esperem el dimecres 8 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda doctora folch espartac peran jordi pallarès montse folch xavi coral 
Miércoles, 8 de abril de 2015 • 00:06h.