David Bages
Aquest dijous convoquem els tertulians de la taula de "La Riera": l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i Pere Mas, per seguir comentant fil per randa tots els esdeveniments que ens han deixat els capítols d’aquesta setmana. Ens visita l’actor David Bagés (en Balló) i a més a més, l’avia Remei ha aconseguit una còpia de la bíblia de "La Riera" i ja s’hi vol canviar de religió. Amb la participació de tots els espectadors que comenten la tertúlia a les xarxes socials i el nostre mestre de cerimònies favorit, Espartac Peran.

Com és habitual els dijous, rebrem la visita del periodista Antoni Bassas. Durant "La setmana del Bassas" coneixerem la seva visió de l’actualitat dels últims dies.

També tindrem amb nosaltres el testimoni del Manel i l’Edgar, participants del programa "El mur", que ens explicaran en primera persona totes les proves que van haver de superar per preparar-se per córrer una marató. Amb ells vindrà l’entrenador Fito Florensa.

I abans de marxar de cap de setmana coneixerem la previsió del temps per a aquest pont de maig i per a la resta del mes amb el nostre home del temps, Dani Ramírez.

T'esperem el dijous 30 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez david bagès espartac peran fito florensa xavi coral 
Jueves, 30 de abril de 2015 • 00:14h.