Bonaventura ClotetAquest dimarts parlem de ciència a DIVENDRES: com podem viure més anys? Rebrem al plató el doctor Bonaventura Clotet, un dels investigadors més importants del nostre país en la lluita contra la sida. Algunes de les conclusions dels seus estudis han fet que ara tinguem molta més informació al voltant de l’envelliment cel·lular i, per aquest motiu, coneixerem durant una classe magistral del doctor els factors a tenir en compte per fer-nos grans conservant la millor qualitat de vida possible.

També ens visita un altre divulgador científic, l’Àngel Massallé, de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la creació del telescopi espacial Hubble. Farem una repassada a les fotos de l’univers més espectaculars i significatives que ens ha deixat el telescopi al llarg dels últims anys.

I durant les connexions amb l’exterior, Espartac Peran ens espera en directe des de Deltebre per parlar de l’arròs del Delta i de les tradicions que hi estan relacionades. Ens acompanyarà el xef Pep Nogué, per fer un recorregut pels plats amb arròs emblemàtics de Deltebre. I a més a més, gaudirem en directe d’una jota cantada i ballada de les Terres de l’Ebre.

T'esperem el dimarts 5 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: angel massallé bonaventura clotet espartac peran pep nogué 
Martes, 5 de mayo de 2015 • 00:14h.