Marta CarrerasParlem de matemàtiques i de la vida durant la tertúlia d’aquest dijous a DIVENCRES. Com les matemàtiques influeixen en el nostre dia a dia? Encara que no és la matèria més apreciada pels alumnes, el cert és que les matemàtiques tenen una presència molt important a la nostra quotidianitat. Coneixerem diferents exemples pràctics que us deixaran amb la boca oberta gràcies al catedràtic de la UPC Claudi Alsina.

Dijous és sinònim de negocis d’èxit al nostre programa. Rebem un cop més el jove empresari Pau Garcia-Milà, que al costat de la nostra col·laboradora Marta Carreras actualitzen la llista de negocis nascuts a Catalunya i són referent d’èxit. Enguany us presentem una empresa de drons, Octocamvision, que utilitzen l’ajuda d’aquests "robots" per al cinema. Portaran diferents drons i ens explicaran perquè serveix cada un. I també parlem del Rec d’Igualada: el barri industrial d’igualada es converteix durant uns dies en l’aparador de les millors marques de moda catalanes i internacionals.

No faltarà la trobada setmanal amb el periodista Antoni Bassas, que amb motiu de la final de la lliga de Campions que es jugarà dissabte, farà un recorregut històric molt personal per la singladura del FC Barcelona en aquesta competició.

T'esperem dijous 4 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran marta carreras pau garcia-milà xavi coral 
Jueves, 4 de junio de 2015 • 00:04h.