'Divendres'
Aquest dimecres dediquem un espai del nostre programa a parlar de primers auxilis. Amb el doctor Toni Prieto veurem com hem de reaccionar davant d’accidents molt quotidians, com per exemple quan algú s’ennuega, quan cal tallar una hemorràgia o quins passos cal seguir si ens pica una medusa o un mosquit tigre.

Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Subirats, sabrem per què es diu que aquesta regió és la capital de la vinya. Hem preparat una classe magistral de la vinya, el cava i el vi amb un grup de nens de Subirats que ens explicaran diferents conceptes i repassarem les deu paraules clau per convertir-nos en uns experts del vi i el cava. A més, ens acompanyen Pep Poblet i Nito Figueras amb cançons molt conegudes relacionades amb el vi.

Com cada dimecres, seguirem l’operació biquini amb el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, que torna amb més exercicis que podem fer a casa per mantenir-nos en forma i agafar la línia desitjada per lluir aquest estiu a la platja.

I amb Xavi Coral i els seus tertulians del dimecres (Salvador Cardús, Marina Llansana i Pere Mas) comentarem tots els titulars del dia durant la taula d’actualitat, en directe, pels volts de les 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jordi pallarès marina llansana pere mas salvador cardús toni prieto xavi coral 
Miércoles, 10 de junio de 2015 • 00:09h.