'Divendres'
Aquest dimarts seguim vivint l’estiu al programa DIVENDRES. Respireu fondo i relaxeu-vos amb nosaltres, és una tècnica molt important que pot millorar la nostra salut i la nostra vida en general. Ens ho explicarà amb més detalls la Maria Àngels Farreny, entrenadora personal de Respiració i Lideratge, que assegura que, per exemple, podem deixar de fumar només reeducant la nostra manera de respirar.

També parlarem d’un altre tema que té un alt nivell d’incidència a la nostra vida quotidiana: el disseny. La setmana passada es va celebrar a Barcelona el FADfest, amb una bona mostra dels millors dissenys en mobles i arquitectura d’aquest any. Amb aquest motiu, volem mirar enrere i repassar alguns dels grans dissenys de la història, com les setrilleres Marquina, la cadira Butterfly o el llum TMC de Milà. Ho farem amb Nani Marquina, presidenta del FAD.

I parlant de disseny, tornem a obrir el taller d’en Rafel Vives, que cada setmana ens dóna bones idees per reciclar objectes vells que tenim per casa. En aquesta utilitzarem antics discs de vinil perquè tinguin una segona vida.

I durant les connexions amb Espartac Peran, fem un recorregut en directe per l’espai rural de Santa Perpètua de Mogoda, a través de cultius com la mongeta del ganxet, els tomàquets, les microverdures o els nous blats. En parlarem, de tot plegat, amb la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Folch, el xef Pep Nogué i els productors de la població.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran maria àngels farreny nani marquina rafel vives 
Martes, 7 de julio de 2015 • 09:38h.