Helena García Melero i Espartac Peran
Acabada la sisena temporada, DIVENDRES marxa de vacances, però ho fa amb un objectiu molt clar: tornar al setembre amb les piles carregades i moltes, moltes novetats que podreu descobrir, cada dia, a les tardes de TV3.

Aquest any ens agradaria acomiadar-nos amb una dedicatòria especial a Xavi Coral, el nostre company i amic, que ha capitanejat aquests 1221 DIVENDRES amb nosaltres i que ara inicia una nova etapa professional com a presentador del programa ".Cat". Molta sort Xavi... Ha estat un plaer!

Nosaltres tornarem al setembre amb l’Espartac Peran i la novetat de l’any que ve: l’Helena Garcia Melero, que s’estrena com a presentadora del programa. Seguirem descobrint pobles, ciutats, festes, tradicions i paraules de Catalunya fent ruta amb el nostre equip d’exteriors; continuarem amb alguns col·laboradors actuals, però també en vindran de nous; us convidarem a que sigueu partíceps dels continguts del programa... I, en definitiva, començarem una nova temporada que vindrà carregada de força novetats.

Mentre ens preparem per tot plegat, us desitgem unes molt bones vacances i us esperem al setembre, com sempre, per fer que cada dia sigui un DIVENDRES.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero xavi coral 
Sábado, 25 de julio de 2015 • 11:02h.