Mònica Terribas
Aquest dimarts, a "La mirada Terribas", parlarem de les anècdotes més curioses que hi va haver en el debat de candidats per a les eleccions de diumenge, 27 de setembre. Mònica Terribas també donarà la seva opinió sobre el comunicat que van fer els bancs, en contra de la independència de Catalunya. Una visió d’estricta actualitat.

L’Helena Garcia Melerocontinuarà, a taula, amb alguns dels periodistes que segueixen els candidats a la presidència de la Generalitat. Amb ells descobrirem com són les campanyes electorals des de dins i quines són les situacions més curioses en què s’han trobat durant tots aquests dies. Ens acompanyaran Anna Figuera, Pere Rios, José Rico, Emma Ansola, Sílvia Hinojosa, Xavier Caraltó i Gerard Pruna.

Des de la Platja Gran de Tossa de Mar i en companyia de Carme Ruscalleda, l’Espartac ens parlarà de la cuina del "cim i tomba", que se celebra cada any a la població durant el mes de setembre. Ens acompanyaran 3 representants del col·lectiu de cuina tradicional, que ens prepararan el "cim i tomba" perfecte.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda espartac peran helena garcia melero mònica terribas 
Martes, 22 de septiembre de 2015 • 00:05h.