Mònica Terribas
Com cada dimarts, analitzem l’actualitat política i social sota l’estricta mirada de Mònica Terribas. Aquest cop examinarem el cara a cara entre Jordi Borràs i Josep Alsina sobre la ultradreta a Catalunya, analitzarem la decisió del Consell Nacional d’UDC d’elegir novament Duran i Lleida com a president del partit i com a candidat a les eleccions espanyoles, i finalment recordarem l’estada de l’exministre grec Gianis Varufakis a Barcelona.

Després de la taula, Helena Garcia Melero entrevistarà Joan Antoni Melé, conferenciant i formador en valors, membre del Consell Assessor de Triodos Bank i promotor de la banca ètica. Parlarem del llibre "L’economia explicada als joves" en què vol fer entendre com funciona el món de l’economia i com pots gestionar les teves finances i influir positivament en la societat.

Tornen les bones idees amb Pau Garcia-Milà, que ens presenta les creacions d’alguns emprenedors catalans. Aquesta setmana ens mostrarà una aplicació per gestionar els torns de persones, una aplicació de bugaderia i tintoreria a domicili i una marca nova de catifes que reprodueix els terres hidràulics modernistes.

Des de Viladrau, Espartac Peran ens parlarà de la Fira de la Castanya, que se celebra des del 1995. Descobrirem quins són els productes més curiosos que es poden fer amb aquest fruit i, entre altres coses, torrarem unes quantes castanyes en un "bombo".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero joan antoni melé mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 20 de octubre de 2015 • 00:02h.