Pare Manel
Novament, el protagonisme del dimarts és per a Mònica Terribas, que ens analitzarà, a partir del seu original i particular punt de vista, els esdeveniments, notícies i declaracions més destacats de la setmana.

Tindrem al plató de DIVENDRES el Pare Manel, artífex i cara visible de la fundació que porta el seu nom i que desenvolupa i lidera, des de fa molts anys, projectes d’acció social i educativa als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona. També ens acompanyarà Fede Sardà, que organitza la "Festa dels Friends" per recaptar fons per a la fundació.

Pau Garcia-Milà porta la secció "Bones idees", que intenta mostrar la creativitat d’emprenedors catalans. Aquesta setmana tindrem una empresa que es dedica a fer tours d’activitats al voltant de la xocolata. Parlarem de Virtual Energy Advisor, l’aplicació guanyadora de la competició Barcelona Smart City i, finalment, d’una companyia que ha desenvolupat un programa que facilita la gestió de les finances personals a empreses petites i autònoms.

Des de Balaguer coneixerem la llegenda del Sant Crist i parlarem de la dansa que les monges clarisses del convent ballen anualment en honor seu. Finalment, farem un recorregut per diversos elements populars de la localitat.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero mònica terribas pare manel pau garcia-milà 
Martes, 3 de noviembre de 2015 • 00:14h.