Albert Om
Serà dijous i protagonitzarà el començament del programa, com sempre, Antoni Bassas. Amb el seu criteri particular analitzarà la situació política i social de la darrera setmana.

Entrevistarem Fernando Trias de Bes, escriptor i economista català, especialitzat en màrqueting, creativitat i innovació, amb motiu de la publicació del seu nou llibre "El libro prohibido de la economia", amb el qual ha guanyat el premi Espasa d’assaig.

Arribaran des de la contra del Diari Ara, el periodista i presentador Albert Om que ha dirigit una carta a un personatge públic cada dissabte i l’il·lustrador i caricaturista Àlex Gallego que l’ha dibuixat. Ens comentaran el llibre que han publicat i que recull una selecció de cinquanta dels personatges "retratats" durant els últims cinc anys amb una acurada edició especial que coincideix amb el 5è aniversari del diari.

"El gran dictat" celebrarà aquest dijous 26 de novembre que arriba al programa 1000 amb més força que mai. S’està preparant una edició especial que vol ser tot un homenatge als sis anys d’història del programa i nosaltres ens en farem ressò parlant amb Òscar Dalmau, el presentador, i amb Pau Sabaté, Jenny Suk i Marcel Arias, tres cracs guanyadors del pot del programa que s’enfrontaran entre ells.

Farà menys de 24 hores que s’hauran entregat a Santiago de Compostela les estrelles Michelin del 2016. Per parlar de la gala i dels premiats ens acompanyarà al plató del DIVENDRES la cuinera del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar i de Tòquio, Carme Ruscalleda, que ja ostenta tres i dues estrelles respectivament en cada un.

Des d’Alp, Espartac Peran ens mostrarà què no podem deixar de visitar si anem a la localitat de la Baixa Cerdanya: passejarem pel nucli antic, gaudirem de la Tossa, visitarem la Torre d’Alp, una casa amb caràcter de castell i pujarem fins a l’estació d’esquí de Masella, per conèixer com es presenta la temporada que està a punt de començar.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: albert om antoni bassas carme ruscalleda oscar dalmau 
Jueves, 26 de noviembre de 2015 • 00:04h.