Helena Garcia Melero i Espartac Peran
DIVENDRES farà una aturada per les vacances de Nadal per carregar piles, però tornarà el dilluns 11 de gener, amb Helena Garcia Melero a plató acostant-nos l'última hora de l'actualitat, Espartac Peran descobrint-nos les festivitats més importants de Catalunya i amb la col·laboració d'Ana Boadas, Tian Riba, Pere Mas i Marta Carreras.

El programa començarà l'any potenciant l'anàlisi de l'actualitat social i política, especialment després de l'escenari que ens ha quedat a Catalunya i a Espanya arran de les eleccions del 27S i del 20D. I ja us avancem que arrencarem fent DIVENDRES per Catalunya des d'Igualada per saber-ho tot sobre els Tres Tombs, festa declarada d'interès turístic nacional, al costat d'altres com la Patum de Berga o la Passió d'Esparraguera.

Seguiran les seccions habituals del programa, com la taula d'actualitat, la tertúlia de "La Riera" o "La crida de Divendres", en què cada setmana es posen sobre la taula temes més atemporals de què parlem amb l'ajuda dels espectadors del programa.

També continuarem rebent la visita de Marc Giró, que ens oferirà la seva classe magistral de "Bones maneres", de Pau Garcia-Milà, que vindrà carregat amb totes les novetats en emprenedoria catalana per aquest 2016 i del professor Xavier Sala i Martín, amb qui seguirem aprenent moltes coses de l'actualitat econòmica.

Deixarem Dolors Boatella que faci un recull dels mems i els virals que sorgeixin al llarg d'aquestes festes perquè ens els apropi al gener i, no en deixaran passar ni una, l'Antoni Bassas i Mònica Terribas, que ens seguiran aportant la seva anàlisi particular de l'actualitat.

Serà tot això i moltes altres coses, a partir del gener, a DIVENDRES.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dolors boatella espartac peran helena garcia melero mònica terribas tian riba 
Miércoles, 23 de diciembre de 2015 • 18:45h.