Helena García Melero
Aquest cap de setmana se celebrarà la Mostra de la Tòfona Silvestre a Osona, una jornada que vol donar a conèixer la tòfona autòctona dins i fora de Catalunya. Per parlar d’aquest tema entrevistarem Josep Puigdollers, membre del Plenari de la Cambra de Comerç com a president de la Llotja de Contractació de Vic; Josep Alhama, de l’Associació de Tofonaires d’Osona, que ens portarà un gos fer-nos una demostració de l’habilitat d’aquest animals a l’hora de trobar uns fongs tan preuats, i Nandu Jubany, cuiner de prestigi i de la zona, que ens ensenyarà una de les millor maneres per assaborir la tòfona d’Osona.

Comencem setmana amb una nova tertúlia conduïda per Helena Garcia Melero i amb la presència de Manel Manchón, Núria Ribó, Salvador Cardús, Heribert Padrol i Pere Mas. Repassarem les notícies polítiques, culturals i socials aparegudes als mitjans de comunicació i, sobretot, les negociacions que s’estan duent a terme entre els partits estatals per formar govern.

Estrenarem setmana des de Valls, capital de la comarca de l’Alt Camp que, el dia 31 d’aquest mes, celebra la Gran Festa de la Calçotada, motiu pel qual visitarem la localitat. Com cada dilluns aprendrem les paraules, expressions i frases que són pròpies dels vallencs. Entre d’altres temes, coneixerem en Quim, un tatuador professional amb molta experiència i una empresa que ha inventat tot un seguit de productes dedicats al reciclatge.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero josep alhama josep puigdollers nandu jubany núria ribó salvador cardús 
Domingo, 24 de enero de 2016 • 19:00h.