Una col.laboració única en la que Andreu Buenafuente conversarà amb al President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. "Fora de sèrie" és una de les novetats de la temporada de TV3. Un programa dirigit per Agustí Esteve en el que cada entrega estarà presentada per diferents personatges que han estat lligats a la trajectòria de TV3 i que actualment són referències en el món de la comunicació i l'entreteniment, com és el cas d'Andreu Buenafuente, i que per a l'ocasió trien el seu entrevistat i busquen un escenari significatiu a on dur a terme aquesta conversa.

Andreu Buenafuente i Carles Puigdemont
Per aquesta primera entrega Andreu Buenafuente ha volgut convidar al President Puigdemont a diferents espais que serviran d'escenari a la conversa i que marcaran el seu curs. 
El resultat és una conversa distesa on es parla de la independència, el govern català, el bloqueig polític espanyol, els greuges mutus i les conseqüències d'una possible independència de Catalunya. La conversa, sempre en un clima de respecte i voluntat d'entesa, també té moments de discrepància i d'acostament de postures.

Andreu Buenafuente i Carles Puigdemont

El programa, d'una hora aproximada de durada, està estructurat en dues grans parts. En la primera es fa un resum del pas d'Andreu Buenafuente per TV3 i es recorden imatges d'alguns dels programes que va protagonitzar i que el van donar a conèixer. En la segona part, Buenafuente entrevista al President Puigdemont. L'entrevista no és estàtica i en un sol escenari, sinó que transcorre en diversos ambients. Així veurem a Puigdemont i Buenafuente dins el cotxe oficial, prop del mercat de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat o al mirador de Torre Baró de Barcelona, on posaran punt final a la conversa.

"Fora de sèrie", dijous 22 de setembre a les 22:35h. per TV3.

En: Andreu Buenafuente Tv3 
Tags: andreu buenafuente carles puigdemont fora de sèrie tv3 
Miércoles, 21 de septiembre de 2016 • 11:11h.