Família.cat
Sitcom d'animació per a adults

FAMÍLIA.CAT és una sèrie d'animació per a adults, que en clau de comèdia irònica narra la vida quotidiana dels Puig-Martínez, una família catalana de classe mitjana, aparentment normal.

Els Puig-Martínez són una família com qualsevol altra, i serveixen com a excusa per fer un retrat àcid tot i que en clau positiva d'alguns aspectes punyents que afecten la societat catalana actual: la crisi econòmica, la tecnologia, internet, l'enfrontament generacional, els reality televisius, les addiccions...

A partir de l'11 de novembre de 2013 (22h.), els Puis-Martínez debuten a internet com els protagonistes de la nova sèrie d'animació de 13 episodis, creada per Vicente Arlandis i amb guions d'EL TERRAT, que Televisió de Cataluna (TVC) ofereix a través de la seva pàgina web www.tv3.cat/familia. Coproduïda per Yanquipay, TVC i amb la participació del ICEC, s'oferirà ara en exclusiva a través de la xarxa, però a partir del gener de 2014 tindrà la seva finestra televisiva convencional amb l'emissió per El 33.

El seu creador, Vicent Arlandis, té un llarg historial com a creador d'animació, i és pioner en l'animació en català dirigida a públic adolescent i adult, amb les sèries "240, el nen clònic" i "Benvinguts a Patamón". Per a l'elaboració dels guions, s'ha comptat amb la col.laboració de l'equip de guionistes d'EL TERRAT, encapçalats per Enric Pardo, que va ser coresponsable de la primera temporada d'"Arròs covat".

FAMÍLIA.CAT és una aposta per fer una sitcom catalana d'animació d'humor, en la línia d'altres productes del gènere com ara "Els Simpons", "Family father", "South park"...

La sintonia forma part del tema "Mandolines tralarí" del grup de la Segarra El Petit de Ca l'Erill.
En: Productora Família.cat Tv3 
Tags: animación familia.cat perfect teeth sitcom tv3 yanquipay 
Lunes, 11 de noviembre de 2013 • 10:32h.


La semana pasada tuvo lugar en el Forum Cartoon de Polonia la presentación internacional de "Perfect teeth", una sitcom de animación para adultos sobre la vida de una familia europea de clase media. Los capítulos de 11 minutos de duración tienen como protagonista a Marta, una dentista perfeccionista, que quiere que su familia sea tan maravillosa como un diente perfecto. "Perfect teeth" es hiperrealista, sarcástica y optimista.

Esta co-producción entre Yanquipay con Televisió de Catalunya e ICIC (Institut Català de les Industries Culturals), con la participación de EL TERRAT en los guiones, pasará a titularse "Familia.cat" cuando empiece a emitirse próximamente en Tv3.
En: Productora Família.cat Tv3 
Tags: familia.cat perfect teeth presentación tv3 yanquipay 
Martes, 20 de septiembre de 2011 • 20:24h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]