Dr. VilaroviraEngeguem el motor del DIVENDRES aquesta setmana amb un programa molt especial, en què tindrem l'ocasió de conèixer a fons la població de Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat. Aquest és el punt de la geografia catalana on s'ha traslladat l'Espartac, que ens espera aquest dilluns amb l'escriptor Màrius Serra per conèixer les peculiaritats de la parla d'aquesta regió.

Les masies de Santa Coloma de Cervelló constitueixen el llegat patrimonial més representatiu d'aquesta vila, i per aquest motiu us portarem a les portes d'una de les masies més emblemàtiques, Can Salgado (o Torre Forès), on la llegenda diu que es va cantar per primera vegada "Els segadors". Coneixem la història i les curiositats al voltant d'"Els segadors", i repassem les característiques musicals que ha de tenir un himne perquè funcioni.

A plató rebrem la visita del doctor Ramon Vila-Rovira, especialista en cirurgia estètica, per parlar-nos de les últimes novetats i tendències en aquesta qüestió, que amb l'estiu molt a la vora es posa més d'actualitat que mai.

La tertúlia d'actualitat, amb el més destacat de les notícies del dia i del cap de setmana, serà moderada per Xavi Coral amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Bernat Soler, Pere Mas, Tian Riba i la connexió especial des de Washington d'Antoni Bassas.

Us hi esperem en directe, 16:40h., a TV3

Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: dr. vila-rovira espartac peran ramon vila-rovira xavi coral 
Lunes, 20 de mayo de 2013 • 00:12h.

Angelina JolieAquesta tarda hem preparat un magazín en el qual, per sobre de tot, buscarem la bellesa i la perfecció. Ens hem proposat trobar les qualitats que haurien de reunir l'home i la dona perfectes. Per parlar del tema, hem cridat un grup d'homes i dones que, ja per separat, són un encant, però quan s'ajunten ens agraden encara més. El motiu? És molt probable que entre tots reuneixin els atributs innats de l'home i la dona 10: Jose Corbacho, Tian Riba, Pere Mas, Imma Sust, Carolina Ferre i Sílvia Soler.

Avui també posarem al vostre abast les últimes novetats en millores d'estètica, ja que ens acompanyen alguns dels metges de cirurgia plàstica més prestigiosos del país, el Dr. Antonio Tàpia, la Dra. Begoña Martínez i el Dr. Ramon Vila-Rovira, -el metge que va operar el nas de Belén Esteban-. Amb ells repassarem l'abans i el després de les grans operacions d'estètica dels famosos.

I una cosa indispensable per estar més guapos: seguir una alimentació saludable. Des de Salt, la nutricionista Montse Folch ens resol la difícil equació de menjar sa sense renunciar al nostre ritme de vida.

DIVENDRES, cada tarda en directe a Tv3.

[ Gente perfecta en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio tàpia begoña martínez carolina ferre imma sust jose corbacho montse folch pere mas ramon vila-rovira sílvia soler tian riba 
Martes, 22 de febrero de 2011 • 00:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]