DivendresAvui és el Dia Mundial de la Meteorologia i a la redacció de DIVENDRES ens hem preguntat el següent: 1) El temps pot influir en l'estat d'ànim de les persones? 2) És veritat que el nostre humor varia segons el vent que bufi? i 3) Hi ha alguna relació directa entre la pluja i la depressió? Massa qüestions sense resoldre per no dedicar una part del programa d'avui a investigar aquest tema. Intentarem arribar a l'arrel de l'assumpte, la repercussió de la meteorologia en els estats anímics de l'ésser humà, conversant amb la psicòloga Mireia Ortínez i l'home del temps Eloi Cordomí per veure què hi ha del cert darrere d'aquesta creença popular.

Com cada dimecres, Ernest Folch i Xavier Sardà  tornen a asseure's cara a cara, per proclamar als quatre vents les seves opinions divergents sobre els temes més candents de l'actualitat. I a la localitat de Roses seguim passant-ho la mar de bé. Avui ens toca fer esport a la platja: prepareu-vos per presenciar quanta diversió pot cabre en una tarda de vela, windsurf i motos d'aigua.

I abans d'acomiadar-nos, escoltarem en directe la veu del moment, Pablo Alborán, que fa això a casa seva:DIVENDRES, cada tarda després de "La Riera" a Tv3.

[ Pequeños crímenes conyugales con Ramon Madaula y Laura Conejero ]

En: Divendres Tv3 
Tags: eloi cordomí ernest folch mireia ortínez pablo alborán xavier sardà 
Miércoles, 23 de marzo de 2011 • 09:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]