Risto Mejide"Que la muerte te acompañe" és el títol del nou llibre de Risto Mejide, en sintonia amb el seu corrent de "pensament negatiu", ja que es tracta d'una història de ficció en què "noi NO coneix noia", condició sine qua nom per formar una parella, segons explica Risto en aquesta història, la primera novel.la de l'enfant terrible d'"Operación Triunfo", que presenta aquesta tarda en el plató de DIVENDRES. Ell mateix ens parlarà de quins han estat els mecanismes que l'han portat a fotre canya des d'un dels registres als quals ens té menys acostumat: el de la seva faceta com a novel.lista.

I aquesta tarda, a Calafell, ens espera Espartac Peran al costat de l'experta en nutrició, la Dra. Folch, i uns convidats hilarants: els Germans Calatrava. Us donarem consells per preparar amanides més saludables, i repassarem alguns dels mítics gags dels Calatrava, que ens explicaran la seva vinculació amb aquesta localitat.

I al costat d'Imma Sust, Sílvia Soler, Carolina Ferre, Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba, ens preguntem: Com reaccionem davant dels canvis dràstics als quals de vegades ens hem d'enfrontar a la vida?

Converteix una tarda normal en una tarda de DIVENDRES, en directe, cap a les 16:40h., a Tv3.

[ Hoy, en DV: Risto Mejide y los Hermanos Calatrava ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch hermanos calatrava imma sust jose corbacho màrius carol risto mejide sílvia soler tian riba 
Martes, 29 de marzo de 2011 • 00:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]