Gemma MengualAvui és el nostre últim dia a Sant Cugat del Vallès, però abans d'anar-nos-en, hem infiltrat el nostre reporter Miki Esparbé en el grup de taekwondo del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR). Coneixerem com és la vida dels esportistes d'elit en aquest centre, les seves il.lusions, les seves metes... i ho farem al costat dels campions del món Joel González (campió de Taekwondo) i de la guanyadora de diverses medalles d'or i campiona olímpica en la modalitat de natació sincronitzada, Gemma Mengual.

Al programa d'aquesta tarda també ens visita Àngel Castiñeira, autor de l'estudi "Temps líquids, valors sòlids", que al costat del sociòleg Salvador Cardús, vindrà a explicar-nos els resultats d'aquest estudi, que estableix un perfil generacional dels catalans i revela quins són els nostres ideals, preocupacions i valors davant la vida.

Com cada dijous, tornem a rebre el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín, per fer un cop d'ull a l'actualitat financera, i posar-nos les mans al cap.

DIVENDRES, cada tarda en directe sobre les 16:40h., a Tv3.

[ El "Divendres" de los campeones ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel castiñeira gemma mengual joel gonzález miki esparbé salvador cardús xavier sala martín 
Jueves, 26 de mayo de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]