Marc GenéAquesta tarda donarem gas a fons a la maquinària del DIVENDRES per a rebre al Marc Gené, que arriba encara amb les maletes a la mà de l'últim gran premi de Fórmula 1. En Marc Gené s'asseurà en el sofà de DIVENDRES per fer un repàs del món del motor, i per a parlar-nos de la seva trajectòria com pilot de carreres.

Us recordem que l'Espartac Peran segueix amb la seva labor darwinista descobrint espècies i llocs exòtics de la geografia catalana. Avui visitarà el "Racó de Can Fabas", a Sant Celoni, la localitat on hem fet que sigui divendres durant tota la setmana. A més seguirem darrera de la pista de més personatges durant aquest últim dia a la ciutat. Concretament aquesta tarda parlarem amb un especialista en bolets i amb un apassionat del món del motor.

I a la taula d'actualitat al costat de l'Anna Simon i d'en Tian Riba també ens acompanyarà la Tatiana Sisquella, per a parlar-nos de la infidelitat entre homes i dones. Qui enganya més a la seva parella? Les respostes a aquesta i altres qüestions del ésser humà, aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3 o a la web.

[ Marc Gené, el hombre y la máquina, hoy en 'Divendres' ]

En: Divendres Tv3 
Tags: anna simon marc gené tatiana sisquella tian riba 
Jueves, 5 de noviembre de 2009 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]