Mar CollAquesta tarda, el plató de DIVENDRES es vestirà amb una catifa vermella per rebre Mar Coll i els actors protagonistes de "Tots volem el millor per a ella": Nora Navas, Ágata Roca i Pau Durà. La jove directora de cinema Mar Coll és una de les promeses del nostre cinema. Diplomada per l'ESCAC, el seu debut en el llargmetratge amb "Tres dies amb la família" va suposar el seu reconeixement internacional, després de guanyar diversos guardons per festivals de cinema d'arreu del món. Ara presenta la seva segona pel·lícula, "Tots volem el millor per a ella", protagonitzada per Nora Navas, guardonada amb el Goya a la millor actriu per "Pa negre" l'any 2011. L'actriu dóna vida al personatge de Geni, que, després de tenir un accident de cotxe i amb l'ajuda de la seva família, intenta reprendre la seva vida anterior.

A més a més, continuarem descobrint Sant Fruitós de Bages al costat d'Espartac Peran, que durant aquesta jornada ens mostrarà la Fundació Alícia, un innovador centre internacional de recerca en l'àmbit de la cuina. En parlem amb el seu director, Toni Massanés, i amb la doctora Folch. I partint d'un dels tallers que fan a la Fundació Alícia, us proposarem un viatge a través dels vostres sentits, descobrint com funcionen els processos de percepció i experimentació sensorial que fem amb relació al menjar sense ser-ne conscients.

La tertúlia acollirà Enric Lacalle, amb motiu de la inauguració del Barcelona Meeting Point. Comentarem la realitat del mercat immobiliari i tota l'actualitat sota la moderació de Xavi Coral i amb la col·laboració de Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco i Pere Mas.

Us hi esperem! 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: enric lacalle mar coll nora navas pau durà toni massanés 
Martes, 22 de octubre de 2013 • 00:35h.

Plats Bruts3XL vuelve a emitir, de lunes a viernes, a las 22h., los capítulos que componen la primera sitcom realizada por EL TERRAT y la primera en España grabada con público en directo.

Una buena oportunidad para seguir los éxitos y fracasos del López, el David, la Emma, la Carbonell, el Ramon, la Mercedes, el Pol y demás personajes que van apareciendo a lo largo de la serie.

De lunes a viernes, a las 22h. en 3XL de Televisió de Catalunya.

PLATS BRUTS - "Tinc fogots" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc fogots" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc fogots" (1/3)


En: Plats bruts 3XL 
Tags: joel joan jordi sanchez pau durà sitcom tv3 
Lunes, 11 de julio de 2011 • 00:30h.

'Plats bruts'A partir del próximo 29 de junio, daremos un salto en el tiempo regresando a 1998, revisionando los 73 capítulos de PLATS BRUTS, la sitcom que protagonizaron Joel Joan i Jordi Sánchez.

PLATS BRUTS se estrenó en TV3 el 26 de noviembre de 1998 y fue la primera sitcom realizada por EL TERRAT junto a la compañía de teatro Kràmpak. Fue dirigida por Oriol Grau y la primera en España grabada con público en directo. Ganó el premio Ondas a la mejor serie en el 2002.

En PLATS BRUTS, David (Joel Joan) es un joven estudiante de teatro que comparte piso en Barcelona con un locutor de radio, López (Jordi Sánchez). El primero pertenece a la alta burguesía barcelonesa, es egocéntrico e inmaduro. El segundo, hijo de padre soltero, es apático, pesimista e hipocondríaco. Las situaciones, cómicas y surrealistas, se desarrollan con el resto de personajes que pertenecen al entorno laboral y personal de los protagonistas. Una vecina hippie (Mònica Glaenzel), la asistenta de David (Anna Maria Barbany) o el camarero del bar que frecuentan (Pau Durà) son algunos de ellos.

Los 73 capítulos, uno diario, se emitirán de lunes a viernes, a las 22h., en 3XL de Televisió de Catalunya.

PLATS BRUTS - "Tinc una idea" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc una idea" (1/3)
PLATS BRUTS - "Tinc una idea" (1/3)


En: Plats bruts 3XL 
Tags: joel joan jordi sanchez pau durà sitcom tv3 
Miércoles, 22 de junio de 2011 • 11:29h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]