Andreu Buenafuente
Se acabó el "no me da tiempo de ver tanto video". LATE MOTIV da un salto hasta tus oídos para que puedas escucharlo sin interrumpir tus labores. Llévate el podcast del programa de Andreu Buenafuente mientras haces de runner, mientras trabajas, mientras conduces o mientras haces el amor... nada es incompatible.

Suscríbete al podcast de LATE MOTIV y olvídate de buscarlo. Monólogos, entrevistas, colaboradores... mucho para escuchar en iVoox o iTunes.


LATE MOTIV no solo se ve, también se escucha, en iVoox y iTunes.
En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente itunes ivoox monólogos podcast 
Martes, 13 de septiembre de 2016 • 17:17h.

Andreu Buenafuente a Rac1
Andreu Buenafuente, en el seu primer dilluns sense haver de pensar en el programa de la nit, ha estat en els estudis de Rac1 per concedir una entrevista a Jordi Basté, conductor de "El món a Rac1".

Han parlat del dijous passat, 30 de juny, en que BFN es va acomiadar —"em quedo amb haver fet una opció personal sostenible que ens ha donat feina quasi bé durant set anys"— de quin és el futur de tot plegat, tant a nivell personal com a nivell d'EL TERRAT —"a partir de gener de 2012 començarem a pensar en un nou projecte"— de quin és l'estat de la televisió actualment —"la desvalorització de la tele és tan heavy que la gent està desaprenent a veure-la"—, entre un munt d'altres temes.

Entrevista a "El món a Rac1" (àudio): escoltar o descarregar.D'altra banda, Jordi Domènech de "La penya del morro" de Ràdio Desvern, també va parlar amb l'Andreu el passat 28 de juny on, en una bona entrevista, vam poder fer un petit viatge en el temps recordant "El Terrat de Ràdio".

Entrevista a "La penya del morro": escoltar o descarregar
En: Andreu Buenafuente 
Tags: andreu buenafuente bfn entrevistas podcast 
Lunes, 4 de julio de 2011 • 14:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]