DivendresAvui és l'endemà d'un dia festiu intersetmanal, i ara que la CEOE ha demanat revisar-ho, al programa volem parlar dels ponts festius i de la racionalització de l'horari laboral. Ens visiten un grup d'experts en el tema, entre els quals trobem Santiago Estaún (psicòleg i expert en gestió del temps, horaris i bioritmes) i Cristina Brullet (sociòloga i investigadora del CIIMU –Institut de la infància i el món urbà-). Com sempre, el nostre col.laborador Carles Sánchez recollirà les vostres opinions en directe a través de les xarxes socials Twitter i Facebook.

En el nostre darrer dia a Cardona, l'Espartac Peran ha volgut portar-nos a un lloc mític pel qual és molt coneguda aquesta localitat: les mines de sal. Al costat de l'investigador Javier Garcia-Veigas i la guia Anna Poza, ens endinsarem en un lloc on es combinen la geologia i la història amb la fantasia i la imaginació.

De nou, tindrem la visita mensual d'Abel Marine i Pep Riera, que vénen a explicar-nos quins són els productes de temporada que podem trobar al mercat.

I abans d'anar-nos-en, riurem de valent amb els acudits de Reugenio.

[ Jueves en DV: Gestión del tiempo, los chistes de Reugenio y visitamos una montaña de sal ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine anna poza carles sánchez cristina brullet iñaki bustinduy javier garcia-veigas pep riera reugenio 
Miércoles, 12 de octubre de 2011 • 15:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]