Humor, humor, humor. En todas sus formas. Hoy, para celebrar los 100 LATE MOTIV, recibimos a un grande, enorme, del humor gráfico. Forges se sienta a conversar con Andreu Buenafuente.

David Broncano sigue preparando sus vacaciones con ayuda de la red de redes. Hoy nos trae una nueva selección de hoteles que no hay que conocer.

Y como cada jueves abrimos el "After late" para Javier Coronas y su discurso loco que nos hace reír como eso mismo.

Todo esto y más como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el jueves 7 de julio a las 23:00h. en #0 de Movistar+.​

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: 100 programas andreu buenafuente david broncano forges javier coronas 
Jueves, 7 de julio de 2016 • 09:30h.

Forges i Alfonso AzpiriSón dos dels grans del còmic d'aquest país. Forges i Azpiri "Azpiriforges" han unit el seu talent per treure a la llum la col.lecció d'"Horreibols and 'terrifics books". Es tracta d'una sèrie de "duocòmics", com a ells mateixos els agrada denominar aquesta nova aventura monstruosa, on prometen esglais i rialles a dojo, ja que el principal eix narratiu i font d'inspiració en què es basaran les seves historietes prové de les més grans obres de terror de la literatura gòtica del segle XIX. Amb "Dràcula" donen el tret de sortida a aquest prometedor festival d'humor surrealista. Ens ho expliquen ells mateixos al programa de dilluns per la tarda.

Avui també serà un dia gran a DIVENDRES perquè farem l'esperat sorteig dels cinc dècims de loteria del número 18.123. També donarem cinc dècims més del mateix número a La Marató.

I aquesta última setmana abans de Nadal, Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen a 1.500 metres d'altitud, a la població de Pont de Suert. L'escriptor Màrius Serra ens espera envoltat de la providencial flor d'àrnica, una planta que creix als Pirineus amb propietats increïbles per a la salut.

Us esperem, com cada tarda en directe, pels volts de les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" dibujado por Forges y Azpiri ]
En: Divendres Tv3 
Tags: azpiri forges la marató màrius serra 
Lunes, 19 de diciembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]