Isona Passola"Pa negre" va ser la màxima vencedora en la gala dels Goya 2011, i ha recollit guardons per diferents festivals de cinema de reconeixement internacional, el de Sant Sebastià inclòs. Premis Gaudí, Fotogrames de plata, Premi del Cercle d'Escriptors Cinematogràfics... Parlar de "Pa Negre" és parlar d'un dels  millors encerts sorgits mai de la indústria cinematogràfica catalana. Ara la pel.lícula és també candidata per representar el nostre país en els Oscar de Hollywood, i ens torna a visitar la productora del film, Isona Passola, una catalana amb un peu a la catifa vermella.

Continuem també aquesta tarda, en el magazin DIVENDRES, en directe al costat d'Espartac Peran entre "grimpaires" des de la localitat de Matadepera. Una població que des de sempre ha estat molt relacionada amb el bosc i la vida al camp. Per aquest motiu, parlarem de la cuina de llenya amb el xef Albert Vintró, i coneixerem les seves propietats nutricionals al costat de la doctora Folch.

L'altra cara de l'actualitat del dia vindrà servida pels nostres tertulians Sívia Soler, Carolina Ferre, Màrius Carol i Xavier Sardà.

T'esperem cap a les 16:40h. a Tv3.

[ Isona Passola mira a los Oscar de Hollywood, esta tarde en "Divendres" ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]