AlexisPoques hores abans d'un nou clàssic entre el Barça i el Madrid en la Copa del Rei, analitzem les claus del partit d'avui, al costat dels nostres col.laboradors Ernest Folch, Pere Sánchez i Enric Lacalle. També comptarem amb la participació en la taula esportiva d'aquesta tarda del periodista italià Francesco Canale, que treballa a Barcelona des de fa poc més d'un any com a corresponsal de Sky Sports, i que ha fet una immersió lingüística exemplar, ja que parla perfectament català, fet que Guardiola va elogiar durant una roda de premsa.

Amb Espartac Peran coneixerem tot el que s'amaga darrere dels bombers de Catalunya, i en especial dels de Matadepera, tant els voluntaris com els que no ho són: quines feines fan, com afronten situacions límit, quin material utilitzen... Assistirem a un simulacre d'excarceració amb la participació de Jordi Coral, germà de Xavi Coral.

I també tindrem l'oportunitat de viure una autèntica aventura estil Jack London amb la visita de Pep Parés, abans actor i ara organitzador de Pirena, una cursa-travessia de trineu amb gossos, que es desenvolupa als Pirineus del 21 de gener al 4 de febrer.

Viu l'emoció de DIVENDRES aquesta tarda en directe, pels volts de les 16:35h., a Tv3.

[ "Divendres" analiza las claves del Madrid-Barça de hoy miércoles ]
En: Divendres Tv3 
Tags: enric lacalle ernest folch francesco canale fútbol jordi coral madrid-barça pep parés pere sánchez 
Miércoles, 18 de enero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]