Neurociència visual a 'Divendres'El plató de DIVENDRES es transforma avui durant una estona en una escola de màgia de gran prestigi, ja que comptem entre nosaltres amb dos grans investigadors en el camp de l'il.lusionisme, i dels ressorts que fan que el nostre cervell percebi coses a priori impossibles, com per exemple, veure com serren a una dona i les dues meitats del seu cos continuen movent-se separades en l'espai, monedes que es reprodueixen per si soles, o cartes de pòquer que semblen tenir vida pròpia. La neurociència és fonamental per a la creació de tots aquests trucs de màgia, per això parlarem amb Susana Martínez Conde, especialista en neurociència visual al laboratori de Neurofisiologia del Comportament, de l'Institut Neurològic Barrow de Phoenix, als Estats Units. Al seu costat tindrem a Miguel Ángel Cea, un autèntic mag que jugarà amb els límits de la nostra percepció, aplicant els descobriments en el camp de la neurociència a les seves habilitats com a il.lusionista.

A Alella tenim una cita amb la cuina saludable de la doctora Folch, i també ens interessem pel camp de la pedagogia ja que parlarem amb el creador de l'escola moderna, Francesc Ferrer i Guàrdia.

Com cada dimarts, l'altra cara de l'actualitat posada al dia a la nostra tertúlia en la que participen Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust i Màrius Carol.

DIVENDRES, el magazin de les tardes de Tv3. Cada dia en directe, a les 16:30h.

[ Neurociencia visual, magia, y el creador de la escuela moderna, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre doctora folch francesc ferrer guàrdia imma sust màrius carol miguel ángel cea sílvia soler susana martínez conde 
Martes, 6 de marzo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]