Sor Lucía CaramLa germana Lucía Caram, dominica contemplativa i teòloga, és una argentina establerta a Catalunya des de fa 18 anys, que fa feina social a Manresa a través del seu convent i de la Fundació Rosa Oriol. Aquesta tarda la tindrem al plató de DIVENDRES, arran de la publicació del seu últim llibre, "El meu claustre és el món" (ed. Plataforma). Amb ella parlarem de la seva lluita a favor dels més necessitats, i de l'important paper que té internet per aconseguir els seus objectius. Lucía Caram és un dels membres de l'Església més actius a les xarxes socials, eina que fa servir constantment per dur a terme la seva feina humanitària. La paraula de Déu també és a Facebook.

I a Rubí hi haurà tomàquet amb Espartac Peran i la doctora nutricionista Montse Folch. Coneixerem una antiga varietat de tomàquet local, la "tres caires", una llavor que ha recuperat en Joan Sucarrats i que només conreen a tot Catalunya les mans del pagès Mario Torrentó. Coneixerem les propietats nutricionals d'aquest aliment clau en la dieta mediterrània i us donarem idees per cuinar-lo d'una manera sana i natural.

Com sempre, l'actualitat és protagonista a la tertúlia dels dimarts, amb Gonzalo Bernardos, Rafael Nadal, Marina Llansana, Xesco Espar, Pere Mas i Tian Riba.

En directe, a les 16:35h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con Sor Lucía Caram, una monja en la redes sociales. 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: gonzalo bernardos joan sucarrats lucía caram marina llansana mario torrentó montse folch pere mas rafael nadal tian riba xesco espar 
Martes, 22 de enero de 2013 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]