Ferran RequejoDijous, la tertúlia d'actualitat de DIVENDRES se centrarà en el procés d'autosobirania iniciat per Catalunya. Per parlar del tema hem convidat Ferran Requejo, catedràtic en Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra, per comprendre què significa exactament la condició "sobirana" d'un estat, quin és el marc de legalitat que ha de regir una consulta popular i altres qüestions bàsiques, per comprendre una mica millor la conjuntura política catalana actual.

Com cada dijous, torna el jove emprenedor Pau García-Milà, però en aquesta ocasió, en lloc de mostrar-nos negocis d'èxit que s'han gestat a Catalunya, ens presentarà el seu nou projecte: "Tens una idea (Però encara no ho saps)", un llibre que és una amena i desenfadada "dissecció" sobre el món de les idees, amb l'objectiu de motivar tothom a potenciar-les i treure'n el màxim profit.

El nostre temps a Balsareny s'esgota, i avui l’Espartac s'acomiadarà d'aquesta fantàstica localitat del Bages que ens ha acollit durant tota la setmana. Coneixerem Ramon Magem, propietari d'una col·lecció de maquetes d'invents antics amb una rigorosa posada a punt perquè funcionin perfectament.

A Balsareny, també coneixerem el doctor Jaume Torner, pioner de la cirurgia cardíaca a Catalunya, i un dels primers que va operar a cor obert a l'estat espanyol.

Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. Amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16:40h. Us hi esperem!

[ Tertulia con Ferran Requejo, catedrático de Ciencia Política de la UPF, en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ferran requejo jaume torner pau garcia-milà ramon magem 
Jueves, 31 de enero de 2013 • 00:00h.

Laia SanzHa estat un any ple d'èxits per a Laia Sanz, que l'any 2012 va aconseguir el seu dotzè Mundial de Trial, a més del Mundial d'Enduro, unes xifres que continuen ampliant el palmarès d'una de les esportistes del motor més potents del nostre país. La jove Laia Sanz ha sabut enfrontar-se recentment a l'infern del ral.li més dur del món, el Dakar, i se n'acaba de proclamar campiona en categoria femenina. Aquesta tarda ens visita al plató de DIVENDRES, i coneixerem de primera mà la seva apassionant aventura a través del desert.

Des de Balsareny parlarem de les propietats nutricionals de la col amb la doctora Folch. A Balsareny hi trobem la col manresana, una varietat molt saborosa i de textura forta, molt apreciada al Bages. Coneixerem les propietats nutricionals d'aquest i d'altres tipus de col: verda, de cabdell, coliflor, llombarda, de Brussel.les, bròquil, etc.

A Balsareny, també coneixerem el doctor Jaume Torner, pioner de la cirurgia cardíaca a Catalunya, i un dels primers que va operar a cor obert a l'estat espanyol.

I a la tertúlia d'actualitat dels dimarts tindrem les opinions de Gonzalo Bernardos, Rafael Nadal, Marina Llansana, Pere Mas i Pere Martí, que acaba de publicar el llibre "El dia que Catalunya va dir prou", on explica les interioritats en la formació de l'Assemblea Nacional Catalana i com es va arribar fins a la històrica manifestació de l'Onze de Setembre del 2012.

Us hi esperem en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Laia Sanz, campeona del Raly Dakar, en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch gonzalo bernardos jaume torner laia sanz marina llansana pere martí pere mas rafael nadal 
Martes, 29 de enero de 2013 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]