Elies Miró
Cada primer diumenge d'octubre, Castellterçol celebra el Concurs de Gossos d'Atura. Amb més de 21 edicions fetes, des de fa tres anys s'hi celebra també el concurs "Campió de Campions". Aquest dimecres al programa DIVENDRES coneixerem aquest concurs a partir d'una petita exhibició, i descobrirem tot el que envolta la raça autòctona del nostre país, com a gos de treball i com a gos familiar.

Seguint els passos d'Espartac Peran per Castellterçol, hem trobat l'Elies Miró, mestre pastisser, xocolater i membre de l'Escola de Direcció de Pastisseria. El trobareu al davant de la Pastisseria Miró de Castellterçol, negoci de la família obert el 1920. Amb aquest "Messi" de la pastisseria, farem un repàs dels pastissos típics catalans: Massini, pastís de sant Marc, sacher, selva negra, braç de gitano, sara, mousse, lioneses... Hummmm!

I molta atenció al plató, perquè avui respondrem una de les preguntes que segurament us heu fet alguna vegada al llarg de la vida: com s'obre un compte a Suïssa? L'economista Gonzalo Bernardos ens explicarà això i altres coses referents a l'actualitat econòmica.

Com cada dia, el repàs de l'actualitat captarà la nostra atenció durant la tertúlia, que aquest dimecres comptarà amb els punts de vista del jutge Santiago Vidal i dels periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manuel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba.
En directe, 16.40 cada dia és DIVENDRES. Amb Xavi Coral i Espartac Peran. No hi falteu!

DIVENDRES, aquesta tarda a Tv3 (16:40h.) amb el Xavi Coral i l'Espartac Peran. Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: elies miró gonzalo bernardos núria coll tian riba 
Miércoles, 27 de febrero de 2013 • 00:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]