Pepe Rubianes
Amb motiu del lliurament del 1r. Premi Pepe Rubianes, la Fundació Pepe Rubianes ha organitzat un acte a la Sala Luz de Gas de Barcelona. El Premi Pepe Rubianes està dirigit a tots aquells espectacles de creació pròpia en la línia de l'humor, cabaret literari o altres disciplines escèniques alternatives d'un marcat segell humorístic. Els objectius de la Fundació Pepe Rubianes estan dirigits a l'ajuda per al desenvolupament de la comunitat massai d'Amboseli, de Kènia, per a la construcció d'escoles, dispensaris de salut, establiment de pous d'aigua potable... Aquest dilluns, al costat de la seva germana, Carme Rubianes, també tindrem l'ocasió de veure imatges inèdites de les estades de Pepe Rubianes a l'Àfrica.

Aquesta setmana, l'Espartac i l'equip d'exteriors s'han traslladat a la localitat de Verges. Des de l'any 2008 Verges celebra la Fira i Festa de les Labors, festa que organitza el taller vergelità del Racó de les Labors i que reuneix aficionades de tot l'Empordà. Farem un taller de patchwork en directe i repassarem altres "labors" que tornen a estar de moda. A més a més, amb l'escriptor Màrius Serra coneixerem mots i expressions pròpies d'aquesta zona dins de la seva mítica secció "Paraules en ruta".

Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba seran els responsables de comentar l'actualitat del dia i del cap de setmana en un entorn de tertúlia moderada per Xavi Coral.

Viu un "Divendres" cada dia de la setmana amb nosaltres. Sempre en directe a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: carmen rubianes màrius serra pepe rubianes premi pepe rubianes 
Lunes, 11 de marzo de 2013 • 10:29h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]