'Divendres'
Estrenem "La setmana del Bassas" de la temporada i Antoni Bassas ens parlarà, entre altres temes, d'algunes anècdotes de les seves vacances d'estiu i, amb motiu de la tornada dels nens a l'escola, parlarà del bullying com un problema cada cop més important.

Entrevistarem l'advocat i escriptor català Ildefonso Falcones que acaba de publicar la seva nova novel.la "Els hereus de la terra", la molt esperada continuació del fenomen editorial "L'església del mar".

Obrirem una nova sobretaula que anomenarem "A cor obert" i que repassarà les noticies de caire social que més interès han suscitat als espectadors del nostre país.​ Ens acompanyaran: Toni Aira, Carles Cortina, Josep Maria Bunyol i Ana Boadas.

​Tot i que canvia de dia, tornarem a fer des de Tàrrega una de les nostres seccions més emblemàtiques: les "Paraules en ruta" conduïda, com sempre, per Màrius Serra.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran helena garcia melero ildefonso falcones 
Jueves, 8 de septiembre de 2016 • 00:16h.

Ildelfons FalconesAquest dilluns ens visita al plató de DIVENDRES Ildefonso Falcones, advocat que triomfa en el panorama literari internacional amb una segona professió: com a escriptor. Les seves novel·les anteriors ("La catedral del mar" i "La mano de Fátima") van ser tot un èxit de vendes, i en aquesta nova història, "La reina descalza", on encreua els destins de dues dones, una exesclava cubana i una gitana, sembla que molt aviat igualarà les desorbitants xifres de lectors que es van perdre entre les pàgines de les seves dues primeres obres. Falcones es reconeix com un addicte als best-sellers, gènere que ha cultivat fins a convertir-se'n en tot un expert. Del procés creatiu i les arrels de "La reina descalza", en parlarem al programa.

Aquesta setmana, l'Espartac i l’equip d’exteriors es traslladen a la població de Montbrió del Camp, vila que s'enorgulleix de tenir quatre parelles de gegants, la qual cosa el converteix en el poble de Catalunya amb més gegants per habitant. De la tradició gegantera de Catalunya en parlarem aquest dilluns i en descobrirem l'origen. A més a més, us presentarem els gegants de Montbrió i les colles que els representen.

Al costat de l'escriptor Màrius Serra analitzarem les varietats dialectals, modismes i expressions populars de la parla de la gent de Montbrió del Camp. I sota la moderació de Xavi Coral, la tertúlia d'actualitat s'ocuparà d'analitzar amb ull crític l'actualitat del dia i el cap de setmana, en una taula amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

Participa a DIVENDRES, Tv3 a les 16:40h., també amb els teus comentaris a través de les xarxes socials del programa Twitter: @DivendresTv3 | Facebook: Divendres.
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila ildefonso falcones màrius serra pere escobar tian riba 
Lunes, 8 de abril de 2013 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]