Màgic AndreuJa està en marxa la IV edició del concurs literari més romàntic de DIVENDRES! Torna el certamen "Catalunya s'estima", i ja tenim obertes les vies de recepció de les vostres declaracions d'amor. Durant aquests dies, llegirem al programa els textos rebuts que més ens hagin cridat l'atenció. Coneixerem el guanyador durant el pròxim 23 d'abril, diada de Sant Jordi. Podeu consultar les bases i mecànica del concurs a la web del programa.

Aquest dimarts continuem a Montbrió del Camp, comarca del Baix Camp. Des d'aquest paratge donarem pas a una nova secció de la doctora Montse Folch, que ens parlarà de les propietats de les faves. A Montbrió és costum fer les "favetades", trobades populars per menjar aquest producte. La doctora ens parlarà de les seves propietats nutricionals, i les aprendrem a cuinar com els pagesos de Montbrió.

També coneixerem la personalitat de Fructuós Canonge, el "Merlí català", un mag que va néixer l'any 1824 a Montbrió que va marcar època, i que actuava en grans escenaris, com el del Liceu. Coneixerem la seva figura amb el Màgic Andreu, que ens farà en directe alguns dels trucs que van fer famós Canonge.

Marina Llansana, Salvador Cardús, Xesco Espar, Manel Manchón, Tian Riba i Pere Mas són els integrants de la taula d'actualitat, en què comentarem tot el que hagi passat aquest dimarts. I a plató també tindrem en primícia l'actuació d'Els Catarres, que avui treuen nou disc, "Postals".

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16:40h. Tv3.

Participa a DIVENDRES a través de les xarxes socials del programa Twitter: @DivendresTv3 | Facebook: Divendres.
En: Divendres Tv3 
Tags: màgic andreu marina llansana montse folch pere mas tian riba 
Martes, 9 de abril de 2013 • 01:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]