Con alrededor de 3,5 millones de viviendas vacías, España es uno de los países de Europa con más hogares sin ocupar, mientras los desahucios siguieron creciendo en 2014. SALVADOS pone el foco en el problema de la vivienda y compara nuestro modelo con el de una capital europea como Viena.

El programa vive desde dentro la ocupación de un edificio vacío en Manresa (Barcelona), cuyo crédito impagado está en manos de la SAREB. Durante cuatro días vemos cómo acceden los activistas de la PAH (Plataforma de Afectados por la Hipoteca) al edificio y conocemos las vidas de las personas, desahuciadas, que van a ocupar los pisos.

SALVADOS y el derecho a techo, programa completo, emitido el 26 de abril de 2015 en laSexta.

(Material descargable en salvados.images.wf)
En: Salvados laSexta 
Tags: @jordievole @salvadostv pah 
Martes, 28 de abril de 2015 • 12:24h.

L'acció d'Ada Colau l'ha portada a erigir-se com una icona de l'activisme social a favor dels afectats per la hipoteca. Però el seu INSTINT l'ha fet anar més enllà i liderar un discurs contra els poders fàctics i a favor del poder de la societat. Perquè com diu ella mateixa "els corruptes ens diuen que tots som corruptes. Polítics i banquers ens diuen que la crisi és culpa nostra, que volem viure per sobre de les nostres possibilitats".

Davant d'això cal que ens preguntem: a qui li interessa que estiguem deprimits i culpabilitzats? A qui li interessa que siguem pessimistes i ens convencem que no hi ha alternativa, que no hi ha res a fer?
D'aquesta estafa anomenada crisi no en sortirem per tornar a com estàvem abans. Podem anar a pitjor... o a millor, està a les nostres mans. La bona notícia és que tenim més poder del que ens fan creure.

El proper 14 d'octubre al Teatre Barts (Av. Paral.lel, 62) de Barcelona, a les 20h., un nou INSTINT presentat per Jaume Barberà amb la participació d'Ada Colau: "Tenim més poder del que ens fan creure".

INSTINT: Ada Colau + Jaume Barberà
INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Facebook | Pinterest | Vimeo | Instagram
En: Instint 
Tags: ada colau barts instint jaume barberà pah sociales 
Martes, 1 de octubre de 2013 • 01:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]