Ferran RequejoAquest dijous ens embarquem amb il·lusió en una nova travessia del programa DIVENDERS, on aprendrem ètica periodística, alhora que ens ho passarem d’allò més bé amb la secció d’Antoni Bassas, "La setmana del Bassas", avui centrada en les recents declaracions del diputat del Parlament de Catalunya per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) David Fernàndez, i també amb un petit apartat on analitzarem les aparicions públiques del Papa Francesc i la seva proximitat amb el poble.

La vocació de classe magistral del programa d’aquest dijous també serà present durant la tertúlia d’actualitat, avui amb la col·laboració del professor de Ciència Política de la UPF Ferran Requejo, que ens explicarà les cinc vies legals per fer la consulta sobiranista des del punt de vista jurídic.

L’emprenedoria i els models de negocis d’èxit nascuts a Catalunya seran protagonistes durant l’aparició del jove empresari Pau Garcia-Milà, que al costat de la nostra col·laboradora Núria Coll ens posarà al dia dels models d’empresa que triomfen ara mateix en el món professional. Entre d’altres, coneixerem un sistema innovador per fer vestits a mida.

I aprofitant el nostre pas per Sant Pere de Ribes, descobrirem quins racons no ens podem perdre si venim de visita un cap de setmana, alhora que us explicarem en què consisteix el projecte del "Banc de llet materna", que té per objectiu conscienciar sobre el valor de la lactància materna i distribuir entre nadons que ho necessitin llet de les donants. Ho fem amb Belén Moruno, la primera donant de llet materna del Garraf.

En directe, 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas belén moruno ferran requejo núria coll pau garcia-milà 
Jueves, 14 de noviembre de 2013 • 00:29h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]